Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonkaffet andas i

 

 

de soliga tankar jag får, minnet som igår
då jag öppnar breven dina
känner doften andas i, aldrig jag får 
sur eftersmak, bara glädje
aldrig kvävs jag av asfaltsdamm
natten som gick
som att vandra i skogen
och höra den andas
daggens kostym
över mossornas kuddar
och lingonben
hela rymden öppnade sig
morgonen som vaknade
lyckans ögonblick
veta att du finns






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-06-20 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP