Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Midsommar

 

 

Jag gör som tjuren Ferdinand. Sitter under korkeken
och luktar på blommor,  fattar pennan
mellan regnskurarna och regndansen runt
den huttrande midsommarstången 

Fast nu skiner solen igen
tar av mig skorna och går barfota i gräset
 
sätter mig ned med dina ord i mina armar
läser den blödande själen. barndomen
golvet rämnar AllTid, glömmer aldrig


penslar ljus över din panna klokuggla <3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-06-20 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP