Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmänning


Att äga
det ingen
kan
i sommarens
tid
En värmande
sol
över tidens
gång
Ett glittrande
hav
och fåglars
sång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP