Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha en mask.


Svarta lager

osynliga tårar rinner på min kind
du kan inte se dem även om du vill
jag kan aldrig låta dig se min ledsenhet

mörka tankar passerar mitt inre
du hör inte orden de kan inte bli ljudsatta
mina problem måste jag lämna dig utanför

svarta taggar lämnar märken i min hud
risporna är jag noga med att dölja
sanningen är för svår för att sägas




Fri vers av Elin E
Läst 216 gånger
Publicerad 2003-11-19 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E