Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idag älskade uggla, du är fantastisk kram <3


Tala om kollisioner

 

tragedier, katastrofer

som om många idag har kvar förmågan

känna något där de tigande öga mot öga

blickar

in i sin egen tomhet

 

tala om kollisioner 

fiskmåsarna flög så lågt att de nästan

kolliderade med min skugga

då jag såg deras vingspann

närma sig kroknade jag

underifrån liknade de lösryckta bomullstussar

klippta ur regnmolnen 

som slagit bivack över vår stad

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-06-21 17:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
målande
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP