Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag lyser äntligen solen

 

 

över oss människobarn

regnet har fallit under flera dar

även om jorden varje droppe behöver

vänder blommorna sig alltid mot solen

liksom du och jag

sträcker händerna mot varandra

vid varje gupp skidliften tar

foten den slinter, då vinden oss drar

ut över landsvägens kanter

du ska veta jag blir sprillans glad

när jag vet att du mår bra

då lyfter jag som ett maskrosfjun

mot solen

 

ingenting känns då svårt

går genom det våta gräset

med solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-06-22 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP