Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Råkade se nyheterna igår kväll, på teve alltså, inte genom fönstret mot gården. Tänkte att även om svenskar i sport kan göra 'en läggmatch' eller filma i en eller annan sport som vore det en dokumentär i 'lätt fusk', så ville ja krekas...


En plats i stolen





Vet att Sverige är
en av Germaniens många
lydstater? Jag funderar på
att göra en majbrasa på alla

produkter hemma med germanskt
ursprung, musik på skiva
kan väl läggas i
'elsopor'? Tur att du

inte har teve, det
skulle bara göra dig
en otjänst att som
ha 'sladden i väggen'.

Jesus var amrikan för
resten, det framkom redan
på sextiotalet när flugan
bränna beatlesskivor på bål

kom så i ropet
och varje gång någon
spottar på dig så
är det landet de

ger så på å
hånler i mjugg åt
så att du långfingret
visar upp inuti fickan.


(Det vita på bilden är snö. Inte barnpuder.
De anställda i snösvängen har sökt jobb
kring trakterna av Treriksröset.)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2020-06-23 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP