Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se möjligheterna älskade klokuggla :)

 

mörkret försvinner med den varmaste vind

där rådjuren smyger fram till natthöljda sjöar

och röken stiger från dimklädda öar

förnam vår längtan som spränger

alla band

se möjligheterna

då flyger vi i luften som fjun

och alla band

faller som läkande droppar

över den törstande

 

 när mjölken surnat

det är bara bevis pilen funnit sitt mål

sanning för dvärgar omöjligt svälja

Du är fantastisk

kärleksfullkram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-06-23 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP