Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvistar av rosenkvarts

Av det vackraste. Inte ännu.
Sorterar tystnad. I din blick.
Vill ge dig havet. Du tröstar.
Lämnar avtryck i snön. När flingor faller.
Behöver finnas. I din närhet.
Där smekning är allt. Vilar ömheten.
När natten påminner om svalkande lagun. Den turkosa stjärnhimlens sjö.
Blickar ut mot gräddvita moln. De som svalkar som vinden i ditt hår.
Säger godnatt. De fåglar utan namn. Sjunger din sång.
Snöleoparden inom mig. Ser lodjuret inom dig. Tillsammans oskiljaktiga.
Där lugnet finns. Min oas. Jag söker mig.
När pärlugglan visslar. Jag följer hennes spår.
I kokong av sterling silver hon bor. Tills silverrävens vingar lyfter.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-23 19:45



Bookmark and Share


  1BlackBird
Jag gillar hur du formulera dina texter, speciellt "den turkosa tjärnhimlens sjö"
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP