Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Humor, har någon torr typ en gång sagt, bör likt en Martini, serveras extra torr, om på en restaurang i Las Vegas, om den serveras, till tisdagssoppa. (I dessa tider, likväl som i vilken tid det vara månde, en vitsighet ses som osmaklig)


Vaktmästarn, det är...






- Vaktmästarn, det är...
(en konstpaus här, en andhämtning,
vilken utgör varmrätten,
efter förrättning av förrätt)
...en fågel i soppan!

Ett urval av restaurangliknande svar.
A. Flugorna var slut på lagret.
B. Jo, den fick inte plats i glaset.
C. Det stod att 'begravningen sker till havs'.
Men det borde ha stått 'till hafs'.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2020-06-23 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP