Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkeslen famn

Vissa dagar och världen som omsluter dem.
Den tysta natten då hon egentligen flugit iväg.
Äventyr. Denna ständiga hunger på äventyr.
Det som mest kittlar. Det som mest trånas efter.
Lärdom flagnar. Den som samlats bland visheten.
Kärlek på burk. Dammar av locket.
Där du lämnade mig. Där jag åter finns.
Vilar i silkeslen famn.
Där jag stannar tills regnbågen visar vägen mot guldet.
Mitt hem. Mitt guld.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-24 03:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Lärdom flagnar. Den som samlats bland visheten."

fick mig på tänka på nietzscheklokheten

"mannen av visdom
måste inte bara varje
dag lära sig något nytt,
utan också glömma något"

oerhört fint som vanligt (supernatural!). du är #2 i mina favoriter på poeter.se, gunnar hilén kommer etta faktiskt. =p hans är så lättlästa och knorriga och intressanta... ali rahimi kommer ganska nära också, så lent språk. =)
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP