Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 20

 

 

jag ska tända varje ljus
för din skull så du får leva
tänker dig varje dag
öppnar breven
den magiska känslan
värmen sprider sig
solsken under mina fötter
dansande fötter
Dina ord talar direkt till mitt hjärta
talar mig in i drömmen
hör sången av din musik
blomma över min kudde

att bry sig är oro
att inte finns där, att inte veta
fick aldrig, ångesten var
den inslagna presenten
med julklappspapperet och rosetten
föraktet jag känner för bröderna Grimm
som satt dig som fången
på skäret

vännerna och katten 
alla på tå medvetna turisterna ökar riskerna
dagarna går önskar jag var där du är
bara du är rädd om dig
jag bär vattnet till källan för vi ska leva


kärleksfullkram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-06-24 13:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram<3
2022-07-07

  morgonstjärna VIP
lever länge på orden jag sparade :)
2021-07-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP