Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat

 

gör utflykter ibland

då fäster jag ord på ett sidenband

så fågel Blå varje dag i bägaren får

några droppar

klaraste vattenkristall

så aldrig du glömmer

allt det i hjärtat vi gömmer

 den brunnen aldrig sinar

eller torkar in

trots stormen drar ner gardin

vilket mirakel kan det klara

knappas en härskara

av änglastämmor som uppenbara

tordönet har jorden glömt

eller så i byrålådan längst ner oss gömt

men vi själva vingar har fått

annars hade vi aldrig klarat

tusenmilavandringen som vi gått

 

inte sant älskade uggla <3

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-06-24 17:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du är fantastisk krama på pricken plockar ur minnesbanken<3
2022-12-18

  morgonstjärna VIP
instämmer kramar<3
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP