Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Somrigare sommrande

 

håren blir ljusare
gräset blir gulare
många blir gladare
huden blir brunare
vattnet blir varmare
fötter blir sandigare
ölen blir kallare
musiken blir ljuvligare
nätterna blir kortare
fåglar blir ljudligare
myggen blir synligare
korvar blir grillade
sillen blir saltare
nubben blir immigare
vinden blir ljummare
sanden blir lenare
fiskar blir metade
båtar blir tjärade
stugor blir målade
klippor blir glattare
solen blir hetare
sinnet blir lättare
några blir tältare
glassen blir godare
vader blir vadade
kroppar blir badade
vissa blir kärare
andra blir älskade
livet blir helt enkelt enklare

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-25 07:43



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint skrivet.
2020-06-30

  KattenKin VIP
Härligt somrigt, fast här är nätterna ljusa så jag antar att du bor i södra Sverige.
2020-06-29

  Ezmeralda VIP
Du fick med nästan allt utom kärleken.
2020-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt sommarschwung i din dikt!
2020-06-25

  Öknens Ros VIP
Sommar är alltid sommar, en tid då svenskarna blommar upp, om än med försiktighet nu i Coronatider.
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP