Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett tag var spindlar med långa ben på tapeten, men nu är det alltså flugor, allt från de allra minsta av knott och upp till rena spyflugor och andra surrande insekter, vilka syns befolka 'gator och torg', där har snappare sina jaktmarker.


Dagens förklarade ord 2020 06 25





Flugsnapparen
är sådan till sin natur att den gärna besöker
salonger där det finns en så kallad 'catwalk'.

Även syns den här som där och snappar upp
det senaste modet att som ha innanför västen,
där den syns flanera i trasiga byxor.

På sjutiotalet var det så inne med en sliten jeansjacka.
Men nu har det krupit ner till knäna
och även i åldrar som en kan se.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP