Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad litet kan göra älskade uggla

 

 

litet kan bli stort förr än man anar

hade aldrig räknat med

att på jordgubbsfälten landa

efter min bevingade häst hämtat

försiktigt jag mig tråcklade

mellan raderna

vägrade smaka det röda guldet 

"jag tvättar dem och händerna först"

svarade jag taivännen

många stoppade munnen full

det var ju gratis

med tanke på vad de gjort förut

finns stora möjligheter det som är gratis

blir dyrt

Corona har gett i varje fall mig respekt

har nog av blodsugarsekt

och allt annat jag måste göra

än få ännu mera 

hann få litet bränna medan lyktstolpen

försiktigt tassa över halmen

och plockade i spannen

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-06-25 14:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fniss snusförnuftig som alltid. Kan se på mig själv ibland litet irriterande men försöker va sann

2022-09-19

  morgonstjärna VIP
gillar skriva om dagen samtidigt blir det för mig en påminnelse
och trevligt för dig kanhända
2021-05-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP