Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes näktergal

Som vindögda svarta rosor.
Pärlor av snö knastrar.
Isblå lagun och dess drömfångare.
Spegelblanka dikter.
Ditt språk. Min röst.
Drar ut på lyckan.
Som den gryning jag trott var igår.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-25 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om kristaller kunde skriva dikter... du är en pärla!
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP