Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på dig älskade uggla hoppas du sitter där det är svalt


Tack så mycket för att du läser

 

är av den tysta kvadranten

för med tiden lärt grindslanten

även om alla katter av naturen

är nyfikna håller de truten

 

tjugosju grader fastän uret visar 19.38

inte underligt termostaten går ur led

ansträngande ett finger lyfta

sparar energi¨kan inte beundra

enbart mig förundra

på hemväg passerade undernärd cyklist

och mötte stapplande turist

med en påse i famn

och allt mitt i brännande solen

inte underligt väcktes av signalen

morgontidig gäller 

veckohandlar åt Elsa

all energi går till livsuppehållande

funktioner

att man kan sova sött

där kattlådan stinker

visar på att man är trött

förstår varma länder vaknar

först då kvällen startar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2020-06-25 19:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland tackar jag för inte mjölken ska surna. :)
2022-09-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP