Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtekramar


Josefin 7

 

 

Älskade Uggla


Långsamt ebbar stormen ut till kav
över dagen vilar spegelblankt hav
solblekta tecken över rutan
livet inte förutan
tänker dig varje dag
det där du och jag
du som i själen mig är så lik
stort och vidunderligt grönt
de ängarna vandra
glädjetårar faller så skönt

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-06-25 19:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

kramar <3
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP