Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknikstrul - litet humor om teknikens landvinningar

 

 

sänker en atlantångare
störtar en jumbojet
tåg eller bilar går inte reparera utan kontakten i väggen
hur gjorde verkstan förr, satte stetoskopet mot motorn
och bad den hosta ?
bilreparatörerna utvecklade i varje fall ett känsligt öra
missnöjda bankkunder stämmer upp ett vrål
står fastvuxna i den ringlande kön, för de har fått stoppljus av kassan
banken är stängd tills tekniken fungerar

ett är säkert - alla tekniska möss och buggar ger vanliga fotvandrare
såååååååå trötta fötter

frågar mig är allt tillåtet för att vinna tid och övertag

 

 

anm.

här tankas vitaminer

som liksom solen skiner

av värmen blir man ändå het

spisen absolut inte lockar

tackar för mig och bockar

färsk vitkål strimlad

päron och jordgubbar skivade

färskpressad dryck till

och tankarna åter flyter

Ville vill!

 

Sådana rackarungar dessa tandtroll är

nu får jag applåder bland kommentarerna

för jag inte ska undgå svara

fast det.. ::::

tekniken ger möjligheter och orättvisor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 14:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bedrövliga hamstrar det finns älskade uggla, mycket nötter i de kindpåsarna. då fick jag sambandet mellan meddelandet och det som händer ..:)
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP