Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dofterna klokuggla <3

 

förstärks mer i kvällningen

funderade över varför 

om tystnaden påverkar sinnena

solen var en silverstrimma

dofterna förstärktes 

målade daggdroppar

över nattviol och rosor

som drack med läpparna öppna

vattnet över dem jag stänkte

för de skulle överleva

kunde för mitt inre öra

höra skvalpets tåspetsdans

utmed kusterna höga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-06-26 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP