Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turkos skunk

Regnets dotter. Snöns gudinna.
Ordförråd som smälter samman med tystnaden.
I famnen drömmar blir allt vackrare.
Våtslipar. Polerar. Glänser.
Mascaran som rann. Aldrig mer. Aldrig mer.
Rädslor tynar bort. Gärna för mig.
Känslor på party, tar gärna en drink till.
Som rostade mandlar och själens lagun trollbinder min inre oas.
Hans blick, så glasklart kall. Vargögon.
Någonstans delfiner älskar i lila hav.
Den turkosa skunken beundrar sin spegelbild.
Kvar blir tonerna av glittrande sjöstjärnor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-26 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP