Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elvis R.I.P.


Tack för idag älskade uggla

 

 

märkligt av många reaktioner
känns som någon är desperat
den som ärlig då är det sorg
men lärt lögnaren slår sig själv
för att framstå som helig
jag slog mig själv för inte bli slagen
då jag stod i garderoben
och fadern rasade bakom dörren
men av den kvadranten är inte Vanheder
alla tänker inte på
då vi andra slå, slår vi dubbelt oss själva
hoppas alltid på människans bättre
segrar, en droppe ljus blandas
en hink sorg
giv åt mitt grässtrå ett daggstänk
giv åt min fågel en stämma
önskar jag vore en fågel
skulle sitta där
på din ena axel

varför vara besviken på människor
de är inte människor
de är maskiner
ber varje dag min ängel
håller sin hand över dig
så du aldrig
sorger mer behöver möta
hoppades din röst åter få höra
vad har de gjort mer än det jag
läst mig till ?

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-06-26 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP