Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott att minnas klokuggla

 

 

tiden rinner som guldsand

mellan våra händer

musik öppnar våra dörrar

själen svävar längs slingor av guldtråd

svävar över land och hav

över själens avgrund

Livets skog växer medan vi går

alla tusentalet ögonblick

vi sluter ögonen om drömmarna

händerna om solens värme

dricker ljuset i gryningen

du och jag aldrig någonsin

 får vi glömma stegen vi gått

de ljusa stunderna äter upp

de vandrande skuggorna

kärleksfullkram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2020-06-27 17:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skriver under på kram
2023-11-25

  morgonstjärna VIP
jag men måste ändå snart sätta på värmepumpen :)
2021-09-22

  morgonstjärna VIP
skrev just om det kram<3
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP