Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundersam


här silas varken myggor eller kameler
men vi gör vad vi förmår
för att förstå vägarna Pol Pott går
liksom alla byggnadsverk måste krönas
med viss systematik
och även färden för den som vana har
att gå över lik


:::::::::::::::

fann med förvåning en blodhund har följt mina spår
läste en person, svaret uteblev inte
kände en form av aerodynamik
lyfte som ett pappersflygplan
då jag öppnade breven dina
älskade uggla

känner sorg tänk vad människor kan förstöra
fullkomligt andra förgöra
hörde på kanelen de varnade
många kommer att få TBE
eftersom rädslan för Corona gör de inte uppsöker
vårdcentralen
bedrövligt de har stenkoll på alla
själv tacksam för få numro tre i juli
blir då immun
krypen attackerar bara jag sätter foten ute i grönskan
tänk några grodungar har fått fyra ben och
går upp på land i akvariet
då de vuxit sig större blir de fria

då jag ser allt som måste göras
blundar
tack och lov regn kommer och temperaturen sjunker
olidligt nära 30








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-06-27 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP