Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svalkan lättar ankar

 

Nu stiger utslagna ur saltgruvorna

reser sig solrosorna

glädje får inte sväljas hastigt

väl så betänkligt

förtorkade strupar kan sprängas

om inte droppar sipprar fram

flugorna svalkar sig i en damm

dansar en yster dans

bakom spindelnätets frans

gungar tyngden

 över regnblommans tårar

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-06-28 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP