Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur de gråa skyar

 

 

faller klaraste droppar

som en välsignelse över jorden

utan bröd kan vi överleva

 rännilen föder inte natten

fåglarna tystnar

hela livet sluter sig i sin linda

dvalar sig

men breda flöden

störtar brun och rusig fram

river alla hinder

öppnar sig varje damm

fria och levande

seglar dropparna mot havet

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-06-28 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP