Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda fågeln

Skogen sörjer dina vingar
varje tuva minns din flykt
ängens ögon likaså
glasets hinna blev ditt öde
naturens egen spegelbild




Fri vers av Margit Grell
Läst 366 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-06-28 17:50



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint men grymt
2020-08-31

  Solweig Jansson VIP
Ur fågelns ögon ett mycket grymt öde ! Fin text !
2020-06-30

  Lottie Ålhed VIP
Väl valda ord i en vacker spegling.
2020-06-29

  Kungskobran VIP
Det är så sorgligt att plocka upp fåglar som flugit in i vårt växthus
2020-06-29

  Magica VIP
Åh, smärtsamt, berörande skrivet.
2020-06-29

  BenGust VIP
Flög in i ett fönster.
Sånt förekommer även
i vår kåk.
Finstämd lyra till denna text.
2020-06-28

  Kajan VIP
Stark bild, en fågel som en del av en helhet är min känsla.
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell