Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets mirakel, knyttet

 

 

det sköra lilla knyttet
fullt av ord och drömmar
se du skönheten hos dropparna
på stråets sköra båge
och de blå ögonen
hjärtat som bultar i strupen

Livets mirakel, vem trampar det under klacken
är det människa eller rovdjur
varför tar mörkret ifrån knyttet alla kläder
delar i tusen strimlor

sprider för vinden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-28 18:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fina ord om skönhet och skörhet.
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP