Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje dag

 

 bär jag till källan dess vatten

aldrig till torka den får

vi dricker dess vatten, än grumset

under ytan sover vår längtans fågel

 som kämpar befrielsekampen

tills alla skärvor slår ut i lågor

 alla dessa skimrande slår läger

förenade till ett och samma träd

blommar mirakelfröet 

får inte vara en hägring

målad på tidens glas

ovarsamma händer gärna 

den vill slå i kras

 

Var inte ledsen klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-28 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP