Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TÄMJA EN TIGER

 

om jag ropar

till himlen och molnen

hör du mig då

hör och ser du alla tankar

den oro jag känner

oron är ännu liten som en kattunge

hoprullad i mitt knä

spinner när jag smeker

och tröstar den

den får inte växa till en tiger

som hemsöker mig

kallar den "misse lille"

för att tämja den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-29 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP