Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåglar

 

 

klipper mitt hjärta

i strimlor

som fåglar flyger de iväg

från mina utstsräckta händer

till dig

silverskira

glitterduvor

 

som fåglar svävar vi fram

snuddar vid månens torn

önskar solen du får se

och gryningen le

Ute är natt

den blanka solens morgon

ännu gömd i sin puppa

 

Lägger kinden mot

dina ord

och somnar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-29 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP