Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Björnbäret

 

 

höjer sin vita hjässa mot skyn

några blommor målade rosa dimma

över den vita hyn

denna sköra madam

ger svarta frukter till hösten

skänker då sötma och glans

till den vackra rösten




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-06-30 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP