Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då rockar vi fett !

 

 

Vilka stordåd skulle vi försöka oss på
om vi visste att vi inte kunde misslyckas !

Allt hänger på tänket bakom pannbenet
det är bättre vara fullkomligt absurd
än väldigt tråkig
om alla gjorde de saker som vi är kapabla till
skulle vi slå oss själva med häpnad

TRO KAN FÖRFLYTTA BERG !

 

det enda hindret för möjligheterna är du själv

din tro på dig själv !

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-30 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP