Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svarta Malin

 

Det är när du skriver som du är

det är då du blir till

det är då du är närmast hjärtat

originalitet går dit hjärtat vill

inte dit massan pekar

redan när jag var fyra år

kunde jag inte sitta still

i stora salen där svarta tavlan fanns

ljuset från de höga fönstren till vänster

mina fötter svävade 

det var alltid svårt kravla sig upp på stolen

men kunde alltid gå som jag ville

då jag svarat på frågan

stod på tårna 

handtaget precis räckte

Det är svårt att sätta en fågel i bur

den har en helt annan natur

än de jordbundna

 

har ställt så många frågor, aldrig fått några svar

mest av allt jag önskar

att han friad får gå, den ende jag tror på

 

för länge sedan avsade jag mig

medlemsskapet

har alltid varit en fribytare

Salmonellahavets fasa

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-07-01 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP