Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av poeten Limerick, att tota ihop en rimmad text med en stad i. Ja, se själv hur möjligt illa det gick, Föredrar att skriva en 'rick', då den ej är fruktigt fuktig och färsk, som väl en Lime bör vara.


Dagens limerick, en högst olustig sak (Juli)






Det var en Johan Sebastian i Båstad,
som i sin ungdom gav sig åstad,
han reste vitt som brett,
tills han nog hamnade där snett,
för där moderaten fann fäste i en blå stad.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-07-05 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP