Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jippie

Jippie
Jag blev en av vinnarna i Joelsgardens novelltävling med novellen.
"Jag minns ljudet"




Övriga genrer av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-07 08:35



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Men wow, grattis!! Gläds med dig. :)
2020-07-09

    ej medlem längre
Toppenbra, glad för Din skull
2020-07-08

  gunnnar nylund VIP
Grattis....vetja!
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP