Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smula sval

Plockar panterns blommor.
En bukett av vita liljor.
Snarare en smula sval än spännande.
Min turkosa äventyrslust stannar vid dina fötter.
Drömmar, de som sammanflätar ödets månstens döttrar.
En saga vilsen och ny.
Jag vill ge varje sorg en chans att bli lycklig.
Vitsippor av is. Is smälter till snödroppe.
Smultronröd sommardrink svalkar.
Lämnar läppstiftsmärke på spegeln.
Det gör inget.
Hon sveper förbi. Som böljande palmblad.
Din doft. Din bris. Din gåtfullhet.
Nästan som att snudda vid din näktergal.
Men bara nästan.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-07-07 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP