Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


4.46

 

 

ja

flödet minns

 

och orden formar höga platåer

förgångna vyer

då jag tittar nerför mina steg

 

jag just läste

 

vår tid

hur vi ändå bestod, brända

i saknad

 

av 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-07-10 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP