Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över stadens ljus


Ska starka
underströmmar

Dra oss ner
till sist

Det är inte
den väg
jag vill vandra

Den verkar
alltför trist

Nej hellre
vill jag lätta
över hem och hus

Tänk att viktlös
få sväva

Högt över
stadens ljus




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-10 13:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Säg till när du ger dig i väg
så följer jag med
2020-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Det ska jag göra en dag.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP