Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotterplank

Tankar trygghet.
Trygghet vilandes i stadsduvans bröst.
Bröst av rosenkvarts.
Rosenkvarts och hennes hjärtslag.
Hjärtslag de vi bär med oss hela livet.
Livet ömtåligt skör.
Skör som lövtunn porslinshud.
Porslinshud mot solen skyggar undan.
Skyggar undan åsikten.
Åsiktens klotterplank.
Klotterplank och spray.
Spray med rött.
Rött kärlekens färg.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-11 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP