Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte redo?

Släpp in den.
Ge den ett rum.
Bädda med rena lakan.
Ställ fram din vackraste mugg.
Fyll den med ditt godaste te.

Du är inte redo.
Du har inte plats.
Alla lakan är i tvätten.
Du har inga vackra muggar.
Det enda te du har är i påste.


Skit samma!
Allt behöver inte vara perfekt.
Slå upp din dörr.
Slappna av och bjud in.

Välkomna kärleken.













Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-12 08:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det enkla är ibland det rätta.
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP