Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan svartnar allt

Svartare än lotusblommans nätter.
Vidskeplig svart katt går över gatan.
Svartsjukans regnbåge älskar kyssen.
Det svartnar för ögonen när min inre gudinna mig överger.
Svarta änkan rispar in sitt öde på griffeltavla av is.
Svart/vitt schackspel, dammigt, bortglömd, övergivet.
Becksvart sockervadd.
Saltad nota. Svartpeppar beskyddar.
Svartlistad nattklubb.
Svart. Min färg. Svart.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-17 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP