Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet- Ansvar

Som förälder ska stoltheten vara ett resultat över sina barns agerande och lärande från från det du lärt och visat dem.
När stolthet blir en ursäkt att inte ge dina barn det som de behöver är du inte den förälder som barnen förtjänar och de är inte barnen du förtjänar. Du blir som förälder värdelös, som förebild menlös och som människa innehållslös.
Det enda verkliga resultatet blir att din emotionella förruttnelse förs vidare till nästa generation.
Din dom kommer i ensamhet, övergiven när du stannar till tillräckligt länge för att förstå vad du egentligen har gjort.
Allt man ger kommer tillbaka, förr eller senare.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-07-19 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP