Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Behöver orden.
Behöver smaka på orden.
Behöver känna på orden.
Hur ska jag annars kunna beskriva.
Känslan när tacksamheten lägger sig som ett täcke av lupiner över mig.
Ett ogräs. Det må vara så. Men det är mitt ogräs. Mitt lugn.
Rosa lupin av jordgubbskvarts, lila lupin av ametist, vit lupin av bergskristall.
Kärlek. ordet, smaken, känna. Kärlek. orden, smaken, känna. Kärlek.
I min hand håller jag snöret. Ett snöre fäst vid drakens halsband av svart sammet. . Du är draken. Med din uppblåsta ego du kommer flyga högt, högt. Det går fint, men det är jag som styr när du får komma tillbaka. Om du får komma tillbaka. Jag kanske släpper snöret... eller överlåter det till en annan flamma i din smak.
Kanske var vår kärlek som vackra lupiner vid vägkanten.
Men vår kärlek behöver oss. Den behöver smaka oss. Den behöver känna oss.
Vi behöver varandra. Vi blir vackrast när vi är tillsammans. Vi tar ett djupt andetag och dyker i ett hav av jordgubbskvarts, ametist och bergskristall.
När vi kommer upp till ytan är hela universums stjärnor våra.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-19 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP