Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i träda


Morgonen
i träda

Rofylld ännu
en stund

Söker
sin dagsform

Innan
äventyret
på nytt
drar igång

Och en dag
tar sin början















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-22 08:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ta vara på din dag
kanske kommer det inte en ny
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP