Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tankar tystnar

Drakelden älskar.
Bland pärlvita kastanjer.
Att inte ens försöka le.
När varje hägring tusen vingslag bort.
Närmar sig dig.
Du min själ av självtröst.
Rådjuret ömsar sitt skal av guld.
Allt hon inte sagt.
Allt hon inte gjort.
Orört och naket.
Oskuldsfull evighet finner ro.
I ett vykort av glas.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-22 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP