Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblommade snäckor

Månens tårar av opal.
Suckande, kluckande, molnbris.
Vänner såsom albatrossens ljuvligt svepande vingslag.
En stund där ögonblicket älskar.
Vi lockas med att söka, finna, beskåda.
Uttrycksfullt nattskimmer över din aura.
Som ett fotografi föreställande tystnaden och regnet.
Livets sår blöder. Rubinröd lava.
Mitt hjärta för evigt förlorad i stjärnornas drömfångare.
Jag lånar din sorgsenhet för en stund.
Smeker den ömt, viskar till den och den får
vila i min hand, för att sedan ta farväl.
När jag åter kan se ditt sanna jag.
Jag längtar in i din famn.
I pärlugglans sken.
Jag blundar medan natten förför morgonen.
Ditt lugn blir mitt lugn.
Drömmar av vit sand.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-23 07:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förlåt att jag sa att jag ville träffas. du hade massa kärleksenergi omkring dig, och jag förstod inte innebörden. du är kär. kär i nån. i alla fall. jag fattar det nu.

jag är kär i bella. så kär... och bella vill ändå inte att jag träffar en enda människa i hela världen "för då blir du väl kär i dom". hon har rätt på sätt och vis. jag är en datanörd. jag gör det bäst...

förlåt.
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP