Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var och en som någon gång varit barn och sprungit över och genom en sådan där spridare, vilken är som kopplad till en slang av gummi, vet precis hur klädsel av väta blir. Men vad gör det, om en spridning av lycka kan förmedlas.


Något litet om oskuld





Då en människa rör vid sig själv
och det är då skönt. Ger det ofta
upphov till något mera än blott
en som mental orgasm.

Då höger hand rör vid vänster kind
eller för den delen vänster hand
vid höger kind. Känns det rätt eller
tämligen som om en

hjärtans kär rör vid en själv, väl som
torkandes ens möjliga tårar efter en
sådan där sorg som du nog vet hur
just det kan kännas.





Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-25 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP