Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit nästan blyertsgrå

De diamanter jag höll i min hand.
Som fjärilar och maskrosfrön i vinden.
Nu endast asfalterad tystnad.
Försöker nå.
Försöker förstå.
Svek av indigoblå.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-26 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP